Da bi viziju svog idealnog namještaja po mjeri pretočili u stvarnost, potrebito je doći u prodajni salon Max & Moris, potom iz široke palete ponude odabrati dekore po svom ukusu, te definirati debljinu pločastog materijala i naposljetku iskazati njegove željene dimenzije.1. Usluga optimalizacije krojnih mjera pločastog materijala


Kako bi, u nastavku, pločasti materijal bio izrezan po željenim mjerama, kupcima su na usluzi iskusni djelatnici s odjela za tehničku pripremu koji će ploču/e (   ) obraditi kompjutorskim putem. Time se postiže maksimalna iskoristivost ploča uz minimalni rest (ostatak).Max & Moris nudi dva načina naručivanja pločastog materijala po mjeri:


Prvi način je da kupac ispuni obrazac u prodajnom salonu, te ga preda djelatnicima s odjela za tehničku pripremu, koji potom unose potrebite podatke u računalni program za optimalizaciju krojnih mjera. Poslije toga program iscrtava shemu optimalnog krojenja ploča/e i kreće se u proizvodni proces.


Drugi način je da se taj isti obrazac u excel dokumentu preuzme s naših web stranica (klikom na sliku u nastavku), te ispunjen primjer pošalje na e-mail .
2. Usluga pilanja pločastog materijala po mjeri kupca


Nakon što su ploče optimizirane, a iznos naplaćen, formira se radni nalog po kojem se kreće s piljenjem materijala po mjeri naručitelja (kupca). Tom će prilikom naručitelj biti obaviješten o terminu preuzimanja materijala. Usluga piljenja vrši se na najsuvremenijim strojevima njemačkih proizvođača (Homag grupacija), dok se korištenjem reznih alata renomiranih tvrtki, postiže vrhunska preciznost i finoća reza. Informatička umreženost odjela za tehničku pripremu i proizvodnje mogućnost pogrešaka svodi na minimum.


Holzma HPP 350
Holzma HPL 380 /43/32
Holzma HPL 380 /43/32


3. Usluga pravolinijskog kantiranja


Pravolinijsko kantiranje podrazumijeva uslugu lijepljenja rubnih traka na pravolinijskim komadima pločastog materijala, čime se zatvaraju svi vidljivi rubovi na elementima budućeg gotovog namještaja. Ova radnja ima dvojako značenje, a to su prvenstveno estetski razlozi i zaštita od eventualnih mehaničkih oštećenja, vlage i sl. prigodom buduće uporabe.

Max & Moris nudi sljedeće vrste pravolinijskog kantiranja:

- kantiranje abs rubnom trakom za debljine iverala 10 mm, 16 mm, 18 mm, 25 mm, 38mm

- kantiranje se obavlja abs rubnim trakama debljina 0,4 mm, 0,5 mm, 0,8 mm, 1 mm, 2 mm

Usluga kantiranja se obavlja na najsuvremenijoj kanterici marke Homag.
Homag model KAL/310/8/A3
Homag model KAL/310/8/A3


4. Usluga CNC obrade pločastog materijala


Usluga CNC obrade pločastog materijala podrazumijeva rezanje, izradu raznih oblika, utora i poluutora, perforiranje, te razna bušenja i graviranje.

CNC usluge obavljaju se na strojevima Weeke BHX055 i ROVER A K3.
Weeke BHX 055
ROVER A K3


5. Usluga krivolinijskog kantiranja pločastog materijala


Usluga krivolinijskog kantiranja predstavlja lijepljenje ABS rubnih traka na one elemente, koji imaju određena zaobljenja, a dobivena CNC strojnom obradom, primjerice okrugli stolovi i sl.

Max & Moris nudi sljedeće vrste krivolinijskog kantiranja:

- kantiranje abs rubnom trakom za debljine iverala 10 mm, 16 mm, 18 mm, 25 mm, 38mm

- kantiranje se obavlja abs rubnim trakama debljina 0,4 mm, 0,5 mm, 0,8 mm, 1 mm, 2 mm6. Usluga prešanja pločastog materijala


Usluga prešanja podrazumijeva spajanje pločastog materijala kako bi kupci dobili željenu debljinu izvan standardnih dimenzija. Sama usluga obavlja se na preši marke Hoeffer H100S tako da se posebnim tehnikama (ljepilima i pritiskom) ploče spajaju u jednu. Osim spajanja ploča Max & Moris obavlja i spajanje laminata na sirovu ivericu, te MDF.
Hoeffer H 100 S


7. Usluga prijevoza robe do svojih kupaca


Kako bi za sve svoje kupce osigurali kompletnu uslugu, Max & Moris dostavlja naručenu robu koju klijent dogovara s našim prodajnim osobljem. U sve dijelove Hrvatske roba se šalje putem renomiranih prijevoznika, s kojima je ostvarena uspješna dugogodišnja suradnja. Time su naši kupci sigurni, da će naručenu robu primiti u dogovorenom roku, bez obzira na njihovu adresu u Hrvatskoj, ali i šire.

*PRIJEVOZ ROBE ZA SAMO 0,01 kn = 1 LIPA !!!

Pronađite najbolju kuhinu na facebooku
Max & Moris d.o.o.

Radno vrijeme drvnog centra:

Pon. - Pet.: 8:00 - 19:30 h

Sub.: 8:00 - 12:30 h

© Copyright 2012. Max & Moris d.o.o. Sva prava pridržana.