DRVNI CENTAR MAX & MORIS

Kratka povijest tvrtke


Tvrtku Max & Moris d.o.o. utemeljio je 1991. godine u Splitu gospodin Ljubo Parmač, a ime je dobila po njegovim sinovima Maxu i Morisu. U početku je cjelokupno poslovanje bilo smješteno u obiteljskoj kući utemeljitelja da bi se napornim radom, a time i povećanim obujmom posla, prodajni salon premjestio u poslovni prostor površine 70 metara četvornih. Za to se vrijeme proizvodnja i dalje zadržala u prostorima obiteljske kuće osnivatelja.

Misija poslovanja je, od samih početaka bila, pružiti stolarima kompletan servis, te se sa sigurnošću može kazati kako je tvrtka Max & Moris začetnik takve ideje na ovim prostorima. Kvaliteta proizvoda i usluga, uz marljiv rad i brojna odricanja rezultirali su, ne samo opstankom ove nekad male obiteljske tvrtke na turbulentnom tržištu, već i izravno utjecali na njezin kontinuirani rast. Daljnjim razvitkom, poslovanje je zahtijevalo veći prostor, stoga tvrtka 1998. godine prodajni salon seli u prostor površine 300 metara četvornih.

Drvni centar danas


Zahvaljujući svojoj kvaliteti i tržišnoj prepoznatljivosti, Max & Moris s vremenom prerasta u pravi drvni centar, koji danas zapošljava osamdesetak djelatnika, te raspolaže prodajnim, skladišnim i proizvodnim prostorima površine 9000 metara četvornih. Spomenuti podaci pokazuju, kako iza drvnog centra Max & Moris stoji višegodišnje iskustvo i tradicija protkana znanjem i kvalitetom.


Politika upravljanja kvalitetom, okolišem i sigurnošću


MAX & MORIS je poduzeće čija je osnovna djelatnost veleprodaja i maloprodaja dijelova za namještaj te projektiranje i proizvodnja namještaja.

NAŠA MISIJA – Kvalitetom, točnošću isporuke i pouzdanošću pri realizaciji svojih proizvoda i usluga trajno ispunjavati potrebe i očekivanja naših kupaca i ostalih zainteresiranih strana uz istovremenu brigu o zaštiti okoliša te sigurnosti i zaštiti zdravlja zaposlenika.

NAŠA VIZIJA – Postati vodeća tvrtka u svojoj djelatnosti na području regije, zasnovana na načelima izvrsnosti.

Da bismo postizali, održavali i osnaživali te vrijednosti, trajno se obavezujemo:

- Najveću pažnju posvetiti ostvarivanju i zadržavanju visokog nivoa zadovoljstva naših kupaca kvalitetnom i pravovremenom realizacijom proizvoda i usluga
- zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obaveze stalno se razvijati i usavršavati
- kontinuirano unapređivati tehnološku opremljenost
- njegovati i razvijati partnerske odnose s dobavljačima i kooperantima
- preventivnim pristupom kontinuirano sprečavati onečišćenje okoliša,ozljede i pojavu profesionalnih oboljenja
- kontinuirano pratiti svjetske trendove u svojoj djelotvornosti te iste primjenjivati u svom radu
- postavljati si ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve i programe
- primjenjivati i stalno poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja temeljenog na zahtjevima normi ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001
- kontinuirano se usklađivati sa zakonskim i ostalim zahtjevima vezanim uz zaštitu okoliša i sigurnost na radu, kao i svim ostalim zahtjevima primjenjivim na naše poslovanje.


Ponuda


Slogan tvrtke "sve za namještaj" govori, kako je na jednom mjestu moguće pronaći sve komponente potrebite za sastavljanje visokokvalitetnog namještaja po mjeri (od pločastih materijala, okova za namještaj, kliznih sustava, sudopera, podnica za krevete, madraca, rasvjete, dekorativnih dizajnerskih ploča, alata i bijele tehnike). Tako se danas u bogatoj ponudi ovog drvnog centra mogu naći brojni renomirani brendovi iz drvne branše, poput primjerice: (izravni distributer), (izravni distributer), (generalni zastupnik za Hrvatsku), (izravni distributer), (izravni distributer), (generalni zastupnik za Hrvatsku), (generalni zastupnik za Hrvatsku), (generalni zastupnik za Hrvatsku), (generalni zastupnik za Hrvatsku), (izravni distributer), (izravni distributer), (izravni distributer), (izravni distributer), (izravni distributer), (izravni distributer), (generalni zastupnik za Hrvatsku), (izravni distributer), (izravni distributer) te brojni drugi... Upravo ova široka paleta zvučnog proizvodnog asortimana jamči mnogo načina izrade kvalitetnih kuhinja, spavaćih soba, dnevnih soba, ureda, kupaoničkog namještaja itd., što jamči individualizaciju namještaja po mjeri.

Drvni centar Max & Moris raspolaže velikim skladišnim prostorom, koji omogućuje zavidnu razinu širine i dubine asortimana, dok se kvalitetnim managementom skladišnih zaliha postiže dostupnost robe s lagera u svakom trenutku.


Usluge


Osim visokokvalitetnih proizvoda koje nudi u svom bogatom prodajnom asortimanu, u drvnom centru Max & Moris moguće je dobiti i usluge: optimalizacije, piljenja, kantiranja, lijepljenja, čepovanja pločastih materijala kao i ostale usluge, koje zadovoljavaju potrebe i onih najzahtjevnijih kupaca.

Visoka kvaliteta usluga, te iznimno kratki rokovi isporuke postignuti su ulaganjem u najsuvremeniju opremu i strojeve njemačkih proizvođača, koji su oduvijek bili premium segment u drvnoj branši. Tako se tvrtka može pohvaliti nekolicinom najmodernijih strojeva proizvedenih u Homag grupaciji. Više o tome u rubrici Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s uglednim prijevozničkim kompanijama, postiže se dostavna pokrivenost cijele Hrvatske.

Kontinuirano ulaganje u znanje i opremu


Stalna ulaganja u tehnologiju (najsuvremeniji strojevi) i obrazovanje vlastitog kadra (stručni seminari, doškolovanje…) govore o tome, kako Max & Moris teži daljnjem poboljšanju kvalitete usluge prema svojim potrošačima, a tome idu u prilog i brojne dodijeljene nagrade, od kojih možemo izdvojiti, primjerice, uvrštavanje u , te brojne druge... Potrebno je napomenuti kako je Max & Moris redoviti sudionik svih većih specijaliziranih sajmova u Hrvatskoj, gdje redovito prezentira svoje proizvode i ostale novitete za odabrana tržišta.

Malonogometna momčad


Max & Moris je, osim po namještaju, poznat i u športskim krugovima po svojoj malonogometnoj momčadi, koja već godinama obitava u splitskoj ligi. Redoviti je sudionik na mnogobrojnim turnirima, gdje su često ostvarivani zamijećeni rezultati.

Kuhinje po mjeri
Pronađite najbolju kuhinu na facebooku
Max & Moris d.o.o.

Radno vrijeme drvnog centra:

Pon. - Pet.: 8:00 - 19:30 h

Sub.: 8:00 - 12:30 h

© Copyright 2012. Max & Moris d.o.o. Sva prava pridržana.